Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Juniorverksamheten 2022/2023"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Juniorverksamheten 2022/2023


Då drar vi igång vårterminen av juniorverksamheten i bågskytte igen.

Hej äntligen drar vi igång hösten för våra juniorbågskyttar.
Start 6 september kl 17:30-!9:00.

Vi kommer att ha 13 ledarledda tillfällen varav 1 tävlingen och 1 är julavslutningen.
Det ser ut som att vi kommer hålla oss ute hela september och en bit in i oktober(om vädret tillåter) så försäkra er om att en varm jacka eller tröja tas med om vädret skulle se lite lurigt ut.

Nu i höst kommer vi köra en ganska intensiv träningsperiod med olika graderingar enl Fita. Detta är ett oerhört roligt och lärorikt program som garanterat kommer stärka våra skyttar.

Dessutom ska vi ha ett samarbeta med andra klubbar i området och hoppas att på så sätt visa våra juniorer hur många de faktiskt är som brinner för bågskytte.
Det kommer att införas en mobillåda där vi alla i början av träningen lägger ifrån oss våra telefoner då det blivit alldeles för vanligt att halva passet spenderas med näsan i telefonen.

För att stärka våran trupp kommer vi också starta ett fadderprogram som går ut på att de med lite längre erfarenhet hjälper de lite nyare. På så sätt hoppas vi kunna bygga en härlig grupp som inte bara delar med sig av sina bågkunskaper utan också lär känna varandra och har kul ihop.

Vi kommer också ta med våra seniora nybörjare på tisdagarna i mån av plats.

I vinter när den riktigt kalla säsongen drar igång kommer vi hålla oss inne i klubbhuset, närmare bestämt på luftpistolbanan. Så under denna period räcker det med vanliga innekläder.
Vuxna som är intresserade av att följa med och kolla vad vi gör är såklart välkomna att sitta med.

Vi kommer att lite då och då ha lite fika, tända grillen eller fixa lite enkel mat från köket och skulle uppskatta om eventuella allergier och ev vego meddelades oss så vi kan ta hänsyn till detta.

Vi som kommer hålla i träningarna är Thommy, Peter, Mikael, Elin, Urban, Teo och Axel.
Har ni några frågor så haffa oss antingen på klubben eller skriv till Thommy på denna mailadress.
Bagskytte@gpssk.se

Nu ser vi fram emot en oerhört spännande höst/vinter med förhoppning om att vi kan åka iväg gemensamt och tävla hos någon av våra syskonklubbar i närområdet.

Väl mött
Thommy Högsbobågskyttar GPSSK

(2022-09-04 19:42)
 

Postadress:
Göteborgs Pistol & SSK
J A Wettergrens gata 2
42130 Västra Frölunda

Besöksadress:
J A Wettergrens gata 2
42130 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gpssk.se


GPSSKs
sponsorer:

 

 

 

WSA Advokatbyrå